Over ons

Op Woningaanbodurk vindt u het totale woningaanbod van Urk en Tollebeek. Kopers en verkopers van huizen en bedrijfs onroerendgoed komen op onze website direct met elkaar in contact.

Wij vinden het belangrijk dat het voor verkopers van huizen en bedrijfs onroerendgoed eenvoudig en voordelig is om hun huis of pand aan te bieden. Daarom kunt u bij ons in slechts drie stappen een advertentie plaatsen voor zolang u dat wenst. Daarnaast bieden wij diverse opties waarmee u uw onroerend goed extra onder ogen kunt laten brengen

Daarnaast dienen kopers van huizen op gebruikersvriendelijke en vrijblijvende wijze hun droomhuis te kunnen uitzoeken. Daarom biedt Woningaanbodurk het complete woningaanbod van Urk en Tollebeek. Op deze wijze heeft u de mogelijkheid om huizen met elkaar te vergelijken en kunt u op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huizen die te koop worden aangeboden.


Uw huis of pand te koop aanbieden?

Het aanbieden van uw huis kunt u in drie eenvoudige stappen doen.

Stap 1
Voer de relevante gegevens over uw woning of bedrijfs onroerendgoed in.

Stap 2
Kies de gewenste advertentieduur en eventueel extra advertentiemogelijkheden

Stap 3
Selecteer de gewenste betaalmethode. U kunt kiezen uit iDeal, Automatische incasso, Overboeking en PayPal.

Uw advertentie wordt gecontroleerd door medewerkers van Woningaanbodurk alvorens deze online wordt geplaatst. U kunt de advertentie voor uw woning binnen enkele uren op onze website verwachten.

Meer informatie

Wij bieden niet alleen een platform voor het kopen en verkopen van huizen, maar helpen u daar ook graag bij. Dit doen wij door handige en leuke informatie te bieden over de woningmarkt, woningbouw, het kiezen en kopen van huizen, besparen etc.

Benieuwd naar onze nieuws-items? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media:

TWITTER FACEBOOK

Snel zoeken

Weerstand Natuursteen Ussien