Hoe werkt het.

Indien u een account heeft aangemaakt kunt u heel eenvoudig door op de knop "Plaats woning" uw huis plaatsen op de website, naast het plaatsen van uw woning kunt u ook met hetzelfde gemak kiezen uit verschillende opval mogelijkheden zoals, adverteren in het Urkerland, uw woning in het groot op het Led beeldscherm bij de rotonde of een proffesionele fotograaf die uw woning komt fotograferen. Kortom u kunt uw hele verkoop via WoningaanbodUrk.nl regelen. Hieronder beschrijven wij in 5 eenvoudige stappen hoe u te werk kan gaan om uw woning zelf te plaatsen op de website.

Stap 1

Maak een account aan door rechts bovenin op "registreren" te drukken. U komt nu op een pagina waar u kunt inloggen indien u al een account heeft. Of u kunt zich registreren indien u een nieuwe gebruiker bent. Vul uw gegegevens in en klik op registreer. Nu ontvangt u een mail met daarin een activatie link, klik hierop en uw account is gereed.

Stap 2

U heeft stap 1 succesvol doorgelopen en wilt nu een woning plaatsen. Druk op de knop "Plaats woning" rechts bovenin, indien u al bent ingelogd zal het systeem vragen of u eerst uw verdere contact en adres gegevens in wil vullen. Nu kunt u verder gaan met het plaatsen van uw woning.

Stap 3

U kunt nu uw woning gegevens invullen. Vul de gegevens van uw woning zo correct en compleet mogelijk in om evt. misverstanden met geintreseerden te voorkomen. Nadat u uw woning gegevens hebt ingevuld kunt u de omschrijving invullen, als eigenaar van uw woning bent u nauurlijk heel enthousiast over uw woning maar in de omschrijving moet u duidelijk de algemene indeling en higlhlights van uw woning vermelden en geen pagina lange tekst want dat wordt niet volledig gelezen en zo kunnen sommige pluspunten over het hoofd worden gezien.

Stap 4

U heeft alle woning gegevens en omschrijving succesvol geplaatst. Nu kunt u kiezen uit de looptijd van uw advertentie en evt. opval mogelijkheden bestellen, hieronder een lijst met de prijzen van advertentie periodes en van de opvalmogelijkheden.

Looptijd advertentie

  • Onbepaalde tijd € Gratis

Opvalmogelijkheden 

  • Adverteren in het Urkerland (86mm breed x 125mm hoogte) € 125
  • Adverteren in het Urkerland kwart pagina (130,5mm breed x 186mm hoogte) € 250
  • Adverteren op OUTDOORscherm Ledverteren bij de rotonde, 1MAAND € 375
  • Film van de woning dmv aangeleverde foto's en tekst.  € 75
  • Uw advertentie 1 MAAND op het beeldscherm in de Albert Heijn € 30
  • Fotografie door professionele fotograaf € 150

Natuurlijk hoeft u niet direkt voor opvalmogelijkheden te kiezen want dit kan u later ook via "mijn account" doen.

Stap 5

Als laatste kunt u uw foto's toevoegen, deze kunt u heel eenvoudig toevoegen door op het vlak te klikken waarna u de foto's kan selecteren vanaf u computer. U kunt de foto's rangschikken door ze simpelweg te slepen naar de plek waar u wilt. Let op de eerste foto wordt ook gebruikt als intro foto. de foto's zijn succesvol toegevoegd wanneer er een groen vinkje boven staat.

Nu u alle stappen heeft doorlopen staat uw advertentie na onze kadastrale controle binnen enkele uren online.

Wij wensen u veel succes met de verkoop van uw woning en mochten er nog vragen zijn kunt u ten allen tijde contact opnemen.

Snel zoeken

Weerstand Natuursteen Ussien