Frisostraat 29

Frisostraat 29
398 x gezien
Status: Beschikbaar Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 356.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's


Beschrijving

LET OP: VERSCHILLENDE VERKOOPPRIJZEN PER APPARTEMENTSTYPE


Project de DIAMANT betekent heerlijk thuiskomen in je luxe appartement en omarmd worden door rust en comfort. Waar je jezelf kunt terugtrekken uit het drukke dagelijkse leven, zonder het contact met de buurt te verliezen en met alle faciliteiten binnen handbereik.


UNIEK GELEGEN


De Diamant staat prachtig en statig gelegen in fase 2 van de Oranjewijk aan de Frisostraat. Je geniet hier volop van de natuurrijke omgeving, weidse uitzichten, alles op steenworp afstand en het bruisende Oude Dorp binnen handbereik.


ONTWERP DIAMANT


De Diamant wordt een complex anno nu, met prachtig design, hoogwaardige afwerking en veel privacy. Het complex bestaat uit 4 bouwlagen met in totaal 24 appartementen. Op elke bouwlaag komen 6 appartementen. Het uitgangspunt is zoveel mogelijk woonoppervlakte per appartement te verzorgen. Het zijn allemaal hoekappartementen. De hexagoon voldoet hierin en geeft tevens een energie efficiënte vorm (meer volume bij minder gevel). De kristalstructuur wordt in 6 even delen gesneden, waarbij de slaapgedeelten onderling grenzend zijnen het wonen onderling grenzend is. Daarbij kan bij de wens van een groter appartement de wand een slaapkamerbreedte worden opgeschoven, zonder de structuur in gevaar te brengen. De zeskant kan bij de slaapkamerzijde meer naar binnen geplaatst worden, zodat er een efficiënte ontsluiting in het midden van het complex ontstaat.


Vanuit dit uitgesproken stukje architectuur woon je in alle luxe en pal in het midden van de Oranjewijk. Parkeren kan in de parkeervakken van het complex en voor feesten en partijen kan gebruikt worden van de gemeenschappelijke ruimte.


OMGEVING


Betrek jij straks een schitterend appartement in de DIAMANT, dan geniet je van een net zo schitterend omgeving. Het ligt aan de rand van de polder, heeft een goede bereikbaarheid en is centraal gelegen.


IN DE BUURT


Je zult versteld staan van alle faciliteiten in de buurt van de DIAMANT. Je kunt op verschillende plekken heerlijk lunchen, dineren of borrelen. Ook kun je in verschillende sportcentra’s terecht voor een gezonde sport work-out. Verschillende basisscholen en een middelbare school is ook op loopafstand.


GOEDE BEREIKBAARHEID


Fijn wonen is meer dan alleen een mooie woning: ook een goede infrastructuur en bereikbaarheid zijn van belang.  Vanaf de DIAMANT brengen meerdere wegen je snel naar de uitvalswegen en de A6. Ook met de fiets of bus ben je in veel gevallen snel op je plek van bestemming.


DIAMANT


Ruimte, Luxe, Uitzicht. Een plek waar het iedere dag genieten is. Waar wonen in luxe werkelijkheid wordt. Het zijn de bouwstenen voor jouw toekomst in de DIAMANT. Een blikvanger van formaat, maar vooral royale appartementen waar je heerlijk woont.


WIL JIJ OOK ZO WONEN? SCHRIJF JE DAN NU!