Flevostraat 16

Flevostraat 16
487 x gezien
Status: Onder bod Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's


Beschrijving

Te koop hoekwoning met ruime straat in een fijne buurt


De Flevostraat 16 is een goed gelegen hoekwoning aan een rustige straat, dicht bij de dijk, het IJsselmeer, strand, ons prachtige Oude Dorp, de Hofstee met supermarkt, bakker en slager. De winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen om de hoek en op korte afstand liggen verschillende basisscholen. Even naar de winkel, het strand, de dijk? Vanuit deze woning ben je er zo!


De woning is gebouwd in 1959 en staat op 277m2 eigen grond. Dit geeft de hoekwoning een ruime voor-, zij- en achtertuin met plek voor een ruime oprit en een grote omheinde achterstraat. Hier staat een ruime kunststoffen berging en de achterstraat geeft voldoende ruimte voor een eigen invulling. Denk bijvoorbeeld aan een grote overkapping, speelruimte voor kinderen of plek voor een zwembad. Maar ook een uitbouw met een slaapkamer op de begane grond zou gerealiseerd kunnen worden. Kortom, de woning biedt mogelijkheden voor alle leeftijdscategorieën.


In 2019 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en in 2021 is er buitenom geverfd. Ook is de buitengevel opnieuw gevoegd, gestraald en geïsoleerd. De voorgevel is gelegen op het westen en de achtergevel op het oosten. Dit is interessant voor het plaatsen van zonnepanelen.


In de woonkamer staat een pelletkachel die de gehele woning verwarmd en waardoor het energieverbruik laag is. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers, waarvan een met toegang naar het droogplat.


Indeling:


Begane grond:

Entree, meterkast, toilet, trapopgang, toegang tot open keuken en woonkamer. Achter inkom met witgoedaansluiting, hal en achteruitgang naar de achterstraat.


Eerste etage:

Overloop, badkamer, drie slaapkamers, waarvan één met toegang tot droogplat.


Zolder:

Bergzolder


Bijzonderheden:

– Nabij winkelcentrum de Hofstee

– Op loopafstand van bos, dijk, strand en havens

– Nieuwe schutting

– Kunststoffen berging

– Mogelijkheid voor zonnepanelen

– Energielabel E

– Gunning voorbehouden

– Kosten koper


Vraagprijs: € 345.000 K.K

Bezichtiging is mogelijk na het maken van een afspraak met Ussien 0527-20 0107