Zomerpeil 23

Zomerpeil 23
705 x gezien
Status: Onder bod Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 397.500,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Zéér riante, aan achterzijde uitgebouwde gezinswoning met bijkeuken/inkom, overkapping, ruime houten schuur/berging en op een prachtig plekje in deze wijk. Gelegen aan een autoluwe straat (alleen bestemmingsverkeer), met vrij uitzicht op een groot veld met speelvoorzieningen voor kinderen en op zeer korte loopafstand van winkelcentrum Urkerhard, keuze uit twee basisscholen en diverse sportaccommodaties.

In 2013 is de woning aan de achterzijde flink uitgebouwd waardoor er een mooie leefkeuken is gerealiseerd. Het aanrecht is in 2016 geheel vernieuwd in gewilde en moderne kleurstelling en voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Zéér recent is de begane grond belegd met glanzende grootformaat zwarte plavuizen met daaronder de aangename warmte van de vloerverwarming en zijn de deuren naar de hal en de bijkeuken vernieuwd door design exemplaren met veel glas.

Op de verdieping 3 slaapkamers (waarvan 2 met elektrisch bedienbare rolluik) en een royale badkamer voorzien van een grootformaat ligbad, dubbele wastafel, toilet en vloerverwarming. Vanaf de ouderslaapkamer toegang naar praktisch plat op de aanbouw. In 2013 zijn op de 2e verdieping twee slaapkamers ingetimmerd waarvan 1 met een ingebouwd bed en op de overloop nog een walk-in-closet en de technische ruimte met cv Intergasketel van 2021.

Het is een prima geïsoleerde woning en in combinatie met de 12 zonnepanelen zijn de vaste maandlasten lekker laag (voorstel energiemaatschappij € 51,- per maand).

Maak een afspraak en zie met eigen ogen wat een heerlijk ruime en complete gezinswoning dit is!