Zandplaat 28

Zandplaat 28
533 x gezien
Status: Verkocht onder voorbehoud Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 379.500,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Op een bijzonder fraaie locatie, in dit zeer gewaardeerde gedeelte van Urk, staat deze twee onder-één kap houtskeletwoning met bijkeuken, aangebouwde garage en vrijstaande schuur. Mooi en vrij uitzicht aan de voorzijde met groen en water, lekker centraal gelegen en op korte afstand van winkelcentrum Urkerhard, centrumvoorzieningen, scholen en kerken.

Op de begane grond een fraaie en goed onderhouden granieten vloer met daaronder de aangename warmte van de vloerverwarming. Zeer recent zijn de platte dakvlakken van garage en bijkeuken geheel vernieuwd en de garage heeft een geheel betonnen vloer en ook een c.v. radiator. Op de overloop hangt een unit voor airconditioning die ervoor zorgt dat op hete dagen de temperatuur op de verdieping aangenaam gemaakt kan worden.

De achterstraat ligt vrijwel pal op het zuiden en het dak aan de achterzijde is dan ook zéér geschikt voor het realiseren van voldoende zonnepanelen om in combinatie met andere maatregelen de woning zéér energiearm of zelfs energie neutraal te maken.

De huidige eigenaren hebben hier bijna 25 jaar met bijzonder veel plezier gewoond. Ideale mogelijkheid voor hen die er met de aanpassingen naar eigen keuze weer voor hele lange tijd  hun thuis van gaan maken!