Wijk 7-128

Wijk 7-128
517 x gezien
Status: Te koop Soort object: Bouwjaar: 1953 Woonoppervlakte: 140m² Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 450.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Zo’n mooi stuk grond met woonbestemming vind je bijna nergens op het oude dorp! Maar liefst 270 m2 (verdeeld over twee percelen). De huidige eigenaar is op zoek naar een koper die het werk wat hij allemaal al heeft gedaan wil afmaken door het op de begane grond opnieuw in te richten. Voordeel is dat hij/zij dat dan allemaal geheel naar eigen smaak en met zelf uitgekozen materialen kan inrichten en indelen.

Zeer recent is het hele dak vernieuwd, (inclusief de schoorsteen) en zijn er gelijk twee brede dakkapellen geplaatst aan voor-en achterzijde waardoor er op de 1e verdieping aanmerkelijk meer ruimte is ontstaan. Toen is ook de gehele 1e verdieping opnieuw ingericht, voorzien van nieuwe bedrading en wandcontactdozen, tussenwanden, plafonds, deuren en kozijnen en is alles geschilderd in moderne zwart/witkleuren. De 2e verdieping is nu te bereiken door een nieuw geplaatste vaste trap en ook hier kan nog een mooie extra slaapkamer worden gerealiseerd.

Alle buitenmuren van de woning zijn pas geleden geïsoleerd, gezandstraald en daarna opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De buitenmuren van de royale stenen garage is enkele weken geleden nog onder hoge druk schoongespoten en de dakpannen van het stenen schuurtje zijn ook vernieuwd in dezelfde stijl als het woonhuis.

Deze ruime gezamenlijke kavel biedt vele gebruiksmogelijkheden. Daarbij kan worden gedacht aan het riant uitbouwen van de gehele woning (begane grond en verdiepingen) aan de zijkant of het op de plek van de huidige garage bouwen van een B & B. Maar ook het realiseren van een senioren of kangoeroewoning behoort tot de mogelijkheden en niet te vergeten natuurlijk het bouwen van bedrijfsruimte aan huis.

De fantastische ligging op zéér korte afstand van alles wat het oude dorp te bieden heeft behoeft geen nadere uitleg of verduidelijking! Een unieke kans voor het realiseren van mooie plannen!

Indeling : Entree/hal, toilet, meterkast, trapopgang, kelder, doorzonwoonkamer met gashaard, keuken met gevelkachel en aanrecht in lijnopstelling, badkamer met douchehoek en wastafel, bijkeuken met aansluitingen wasmachine/droger en opstelling geiser.
1e verdieping : overloop, 2 slaapkamers, badkamer (nog in te richten).
2e verdieping : zolderverdieping te bereiken door vaste trap, mogelijkheid extra kamer.

Grote achterstraat en zijstraat gelegen op het zuidwesten met garage en schuur

Snel zoeken