Wijk 6-86

Wijk 6-86
997 x gezien
Status: Te koop Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 275.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Deze oude dorp woning zal u op positieve manier verrassen, zowel qua grootte als indeling!

Naast de comfortabele en knusse woonkamer bevinden zich op de begane grond nog een aantal kamers die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.
Zo kan een kamer tegenover de keuken prima fungeren als aparte eetkamer en een andere kamer die tegenover de woonkamer ligt zou uitstekend kunnen fungeren als studeer/hobbykamer.
Nog een uitstekende mogelijkheid is om beneden een slaapkamer te creëren zodat je de bovenverdieping helemaal niet meer nodig hebt (badkamer/douche is al beneden).
Uiteraard kan er ook voor worden gekozen om er beneden één hele grote open ruimte te maken!
De gehele woning is zeer recent op zowel de begane grond alsook op de verdieping voorzien van een houten vloer en in 2020 is ook de elektriciteit van de woning inclusief groepenkast geheel vernieuwd.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan één met wasbak en de ouderslaapkamer valt in de categorie “bijzonder ruim” omdat het de gehele breedte van de woning beslaat.
In 2014 zijn diverse verbeteringen/vernieuwingen gerealiseerd zoals alle ramen voorzien van dubbele beglazing, houten vloer begane grond en aanleggen complete c.v. installatie.
De 2e verdieping kan, via een nog te realiseren vlizotrap, uitstekend geschikt gemaakt worden als hobbyruimte, muziekkamer of extra slaapkamer.

Een manshoge, altijd droge en ruime (5x3.5 meter) kelder en de fraaie ligging in het midden van het historische centrum van Urk maken het tot een gewild object!

Ideale woning voor met name starters onder de 35 jaar omdat er in dat geval géén overdrachtsbelasting hoeft te worden betaald.

Bel of mail voor een afspraak en zie zelf de mogelijkheden om er je nieuwe “thuis” van te maken.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, gang, meterkast, woonkamer, slaap/hobby/speel/studeerkamer, aparte eetkamer, trapopgang, keuken met aanrecht in lijnopstelling en v.v. enige inbouwapparatuur (5-pits gaskookplaat, oven, koelkast, afzuigkap), tussengang met douchecel met wastafelmeubel, douche en design radiator, wasruimte, toilet en opslagruimte. Vanaf de gang toegang naar ruime kelder.
1e verdieping: overloop met opstelling c.v combiketel (Intergas 2014), 3 slaapkamers waarvan ouderslaapkamer met kastenwand aan beide zijden. Vanaf overloop toegang naar royaal plat.
2e verdieping: wegzet bereikbaar door luik op de overloop.