Steenzetter 11

Steenzetter 11
286 x gezien
Status: Te koop Soort object: Bouwjaar: 2002 Woonoppervlakte: 145m² Aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 460.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Een bijzonder compleet huis in een zeer aangename, gezellige en kinderrijke straat op korte loopafstand van winkelcentrum Urkerhard en ook diverse sport en spel voorzieningen, scholen, sporthal  en kerken zijn dicht in de buurt bereikbaar.

Sinds de oplevering in 2002 is deze riante en aan achterzijde uitgebouwde twee onder één kap woning met fraaie overkapping en aangebouwde garage/berging goed onderhouden en ingericht. In 2015 zijn op zolder nog twee ruime slaapkamers ingetimmerd met daarboven nog een wegzet zodat deze woning totaal over maar liefst 5 mooie slaapkamers beschikt. De ouderslaapkamer op de 1e verdieping heeft een grote schuifkastenwand en zowel de 1e als ook de 2e verdieping heeft PVC vloeren en de badkamer heeft aangename vloerverwarming.

Mede door de erker aan de voorzijde is de straatgerichte woonkamer lekker licht en ruim en ook de leefkeuken aan de achterzijde is lekker royaal van grootte en vanuit de leefkeuken is ook de garage/berging (voorzien van plavuizen vloer) bereikbaar en via  twee openslaande deuren kom je op de brede en diepe achterstraat met lounge-achtige overkapping en houten schuur/berging die in 2020 is geplaatst. De gezamenlijke schuttingen zijn allen in 2021 vernieuwd.

Maak een afspraak voor bezichtiging en zie zelf de ruimte en de mogelijkheden van deze volgende stap in uw woon carrière!