Rotholm 53

Rotholm 53
263 x gezien
Status: Te koop Soort object: Bouwjaar: 1966 Woonoppervlakte: 150m² Aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 345.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Verrassend ruime tussenwoning met aangebouwde keuken, bijkeuken, schuur/berging, zeer groot plat/dakterras, nog een extra schuur en de achterstraat gelegen op het noordwesten.
Deze woningen zijn breder uitgevoerd dan de meeste woningen van dit type in die tijd!
Gelegen op een mooie plek en op korte loopafstand van alle centrumvoorzieningen, haven, scholen, kerken en buurtwinkelcentrum. Gebouwd in 1966 op een kavel van 147 m2 eigen grond.
Circa 10 jaar geleden zijn alle ramen en deurkozijnen vervangen door onderhoudsarm kunststof met dubbele beglazingen en ook is rond die tijd het platte dak van een schuur vernieuwd.
Totaal beschikt deze woning over 4 riante slaapkamers waarvan twee op de 1e verdieping en twee op de zolder. Beide slaapkamers op de 1e verdieping hebben  elektrisch bedienbare rolluiken.
Op de 1e verdieping bevindt zich een royale badkamer (in een voormalige slaapkamer)  met hier een ligbad, toilet en wastafel en toegang naar plat.
De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op basis van een jaarlijks onderhouden c.v ketel van het merk Intergas (2017). Het gehele woonoppervlak van de begane grond heeft de aangename en constante warmte van vloerverwarming waarbij er in de woonkamer nog een gaskachel staat voor sfeerverwarming.
Echt een comfortabele gezinswoning op een mooie locatie. Maak een afspraak en overtuig u zelf!