Noorderpalen 70

Noorderpalen 70
197 x gezien
Status: Onder bod Soort object: Bouwjaar: 1978 Woonoppervlakte: 140m² Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 350.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

In de tijd dat deze wijk werd gebouwd werden de huizen nog ruim van maat neergezet en dat zie je terug in alle ruimtes. Lekker breed en behoorlijk diep!

Circa 10 jaar geleden is er een flinke renovatie uitgevoerd waarbij alle raam en deurkozijnen en de dakkapel zijn vervangen door kunststof met uiteraard dubbele beglazing. Ook is toen de keuken aan de achterzijde vergroot en voorzien van een nieuw aanrecht in lichte kleuren en met de gewenste inbouwapparatuur waaronder een groot fornuis met 6 kookpitten.  Ook het dak van de zeer royale schuur/berging is in die periode vernieuwd. In 2018 is op de zolder een grote 4e slaapkamer ingetimmerd die, indien nodig of gewenst, nog makkelijk wel in tweeën kan worden gedeeld waardoor het totaal op 5 slaapkamers zou komen. In oktober 2021 is het dak aan de voorzijde belegd met zonnepanelen die ervoor zorgen dat het overgrote deel van de gebruikte elektriciteit zelf wordt opgewekt. Ook de spekstenen houtkachel levert een groot aandeel van de warmtevoorziening en besparing op het gasgebruik.

Heel fijn voor een gezin met jonge kinderen is ook de volkomen verkeersveilige speeltuin die direct achter de woning tussen de blokken woningen ligt. Een verlengde van je achterstraat!

Een ideaal huis voor een gezin. Maak een afspraak en ervaar zelf wat deze woning allemaal te bieden heeft!

Indeling : ruime entree/hal, meterkast, trapopgang, trapkast, royale doorzonwoonkamer met spekstenen houtkachel en fraaie PVC vloer met daaronder vloerverwarming, keuken met aanrecht in lijnopstelling, inkom met toilet.
1e verdieping : overloop met kastruimte, 3 ruime slaapkamers waarvan de kleinste met toegang naar ruim plat, badkamer voorzien van ligbad, 2e toilet en wastafel.
2e verdieping : royale overloop met kastruimte waarin de c.v combiketel ( Vaillant 2019) , grote 4e slaapkamer met dakkapel en opbergruimte achter luiken.

Vrijwel geheel bestrate achterstraat gelegen met flinke stenen schuur/berging met daarachter opstelplaats voor de containers.