Kotter 57

Kotter 57
619 x gezien
Status: Onder bod Soort object: Bouwjaar: 2010 Woonoppervlakte: Aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 500.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Deze aan de achterzijde fors uitgebouwde woning staat in een zeer aangename, gezellige en kinderrijke omgeving met diverse speeltuinvoorzieningen op korte loopafstand en ook winkelcentrum Urkerhard, sportvoorzieningen, scholen, sporthal  en kerken zijn dicht in de buurt.
Gelegen aan een doodlopende autoluwe straat met uitzicht over een singel aan de voorzijde.

Direct bij de bouw is de woning aan de achterzijde maximaal vergroot waardoor er een zéér riante woonkeuken kon worden gerealiseerd met hoge en brede schuifpui naar achterstraat/terras.
Ook de straatgerichte woonkamer is royaal van maat en schuifdeuren maken het mogelijk keuken en woonkamer van elkaar te scheiden.
De gehele begane grond (ook de bijkeuken) is voorzien van een fraaie PVC-vloer met daaronder de aangename warmte van vloerverwarming.

Recent is op de achterstraat een hoge en robuuste houten overkapping met schuur gerealiseerd waar het na gedane arbeid aangenaam vertoeven is in de schaduw.

Op de verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is ingericht met een vast slaapkamerameublement inclusief kasten.
De ruime badkamer beschikt over een groot hoekligbad, wastafelmeubel, toilet en designradiator en ook hier vloerverwarming.
Op de open zolder zijn nu twee kooien ingetimmerd en indien gewenst kunnen hier twee extra slaapkamers worden gerealiseerd. Hier ook veel opbergruimte.

Maak een afspraak voor bezichtiging en zie zelf de ruimte en de vele mogelijkheden van deze volgende stap in uw wooncarrière.

De indeling is als volgt:
Begane grond: ruime entree, garderobe, meterkast, toilet, straatgerichte riante woonkamer met trapkast en schuifdeuren tussen woonkamer en heerlijk ruime woonkeuken met keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur en grote schuifpui naar achterstraat, bijkeuken met aansluitingen wasmachine/droger op hoogte en kinderspeelhoek.
1e verdieping: ruime overloop, 3 riante slaapkamers, royale badkamer voorzien van groot hoekligbad, wastafelmeubel, toilet, design radiator en vloerverwarming.
2e verdieping: overloop met opstelling c.v ketel (2010) en twee kooien. Mogelijkheid 2 extra slaapkamers.
3e verdieping: wegzet.
Tuin: Achterstraat gelegen op het noordwesten met grote overkapping/schuur voorzien van verlichting en elektriciteitsaansluiting.