Kooizand 6

Kooizand 6
347 x gezien
Status: Onder bod Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 459.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Vrijwel alle investeringen van het afgelopen jaar voor dit huis waren erop gericht om energie te besparen en kosten te verminderen. Zo heeft verkoper een warmtepomp geplaatst met een buffetvat van 140 liter voor alleen het verwarmen van het huis, een warmtepompboiler van 270 liter voor sanitair warm water en komen er nog 13 zonnepanelen op het dak. De gasmeter is verwijderd uit de woning dus daar wordt ook geen vastrecht meer voor betaald. Effect van dat alles is dat er nog slechts een minimaal bedrag voor energie hoeft te worden betaald.

Verder is de woning door de jaren heen ook goed onderhouden en circa 4 jaar geleden is het aanrecht in de leefkeuken helemaal vernieuwd in moderne kleuren en met de gewenste apparaten. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd waardoor de leefkeuken daar kon worden gerealiseerd en via een schuifpui kom je vanuit de leefkeuken onder een grote overkapping als verlengstuk van de woonruimte. Vanaf de overkapping heb je vrij uitzicht richting de speelplaats van de Cornelis Zeemanschool. Gelegen in een kinderrijke wijk, op korte loopafstand van kerken, scholen en Urkerhard.

Vrijwel de gehele begane grond (alleen bijkeuken niet) is belegd met een plavuizenvloer met daaronder de aangename warmte van vloerverwarming. Totaal beschikt de woning nu over 4 slaapkamers maar met enige kleine aanpassing zou er op zolder nog een extra slaapkamer bij kunnen worden gemaakt.

Een fijn huis, op een mooi plekje in de wijk en zeker uw bezichtiging waard!

De indeling is als volgt:
Begane grond:
ruime entree, ruim toilet met vrijhangend toilet en urinoir, meterkast (uitgebreid en vernieuwd in 2022), riante straatgerichte woonkamer, leefkeuken met schuifpui naar achterstraat/terras en aanrecht (2018) in hoekopstelling v.v inbouwapparatuur (oven, vaatwasser, magnetron, 5-pis inductieplaat met brede afzuigkap en Amerikaanse dubbeldeurs koelkast), bijkeuken/berging met aanrechtje en kast met daarin de warmtepomp.
1e verdieping : ruime overloop, 3 mooie slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, toilet, wastafelmeubel en Portugese tegelvloer.
2e verdieping : ruime voorzolder met 140 liter buffervat warmwater voor vloerverwarming, aansluitingen wasmachine/droger en royale 4e slaapkamer met nieuw Veluxdakraam.

Pal op het zuiden gelegen achterstraat met grote overkapping en prieel/schuur.