Heerenkamp 11

Heerenkamp 11
558 x gezien
Status: Verkocht onder voorbehoud Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 315.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Het lijkt op de foto’s niet zo maar aan de zijkant heeft deze woning ook nog een strook grond die bij de achtertuin kan worden gevoegd!

Nadat de eigenaresse het afgelopen jaar vele voorbereidende werkzaamheden heeft gedaan (schoorsteenmantel woonkamer verwijderen en plafond aanpassen, vaste trap naar zolder geïnstalleerd, toilet begane grond vergroot, kamers behang aftrekken en behangklaar maken) is het nu nog een kwestie van afbouwen en naar eigen smaak schilderen, sauzen etc. en een nieuwe keuken uitzoeken naar eigen smaak.

Eind augustus 2023 wordt de compleet vernieuwde en naar een slaapkamer verplaatste badkamer opgeleverd en tevens de volledig vernieuwde toiletruimte op de begane grond. (zie de arts impressie van badkamer bij de foto’s). De badkamer beschikt over een fraai ligbad, toilet en wastafelmeubel en wordt uitgevoerd met trendy materialen en kleurstellingen. De vrijgekomen doucheruimte kan gebruikt worden voor wasruimte. Ook zijn er 5 inbouwkasten aanwezig op de 1e verdieping.

Ondanks dat voor de badkamer een slaapkamer is opgeofferd beschikt de woning nog steeds over drie slaapkamers op de 1e verdieping en doordat er een vaste trap naar zolder is gerealiseerd kan daar ook nog een 4e slaapkamer worden gemaakt.

De diepe achterstraat is gelegen op het zonnige westen (vanaf 2 uur tot laat in de avond de zon) en heeft een praktische schuur/berging. Gelegen op korte afstand van vele voorzieningen (winkels, scholen, kerken, Wilhelminapark en oude dorp) op een vriendelijk plekje in dit gedeelte van Urk!

De indeling is als volgt:
Begane grond:
entree/hal, trapopgang, meterkast, toilet, doorzonwoonkamer, keuken.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, natte ruimte voor wasmachine/droger.
2e verdieping: te bereiken door vaste trap, opstelling c.v combiketel, mogelijkheid extra slaapkamer.

Diepe achterstraat met vrijstaande houten schuur/berging en gelegen op het westen.