De Mast 8

De Mast 8
322 x gezien
Status: Verkocht onder voorbehoud Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 279.500,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Mooi en rustig gelegen aan een doodlopende straat met aan de voorzijde blijvend vrij uitzicht over een singel en op korte loopafstand van scholen, kerken en winkelcentrum Urkerhard. Gebouwd in 1996 op een kavel van 159 m2 eigen grond. Voorzien van alle gewenste isolerende voorzieningen zoals beglazing, vloer-, gevel- en dakisolatie. De ruime achterstraat is gelegen op het zuidoosten en ’s avonds kan op de voorstraat genoten worden van de avondzon met zicht op de singel.

Door de drie slaapkamers op de 1e verdieping en de mogelijkheid om op de 2e verdieping nog twee ruime kamers erbij te realiseren is dit een ideale woning voor een gezin met kinderen of voor starters. De huidige eigenaren hebben er meer als 25 jaar met plezier gewoond en nu is het tijd voor anderen om het geheel naar eigen smaak weer zo in te richten zodat het echt hun “thuis” wordt!

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, meterkast, toilet, trapopgang, riante straatgerichte woonkamer v.v natuurstenen vloer met vloerverwarming, keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken met toilet en aansluitingen wasmachine droger.
1e verdieping : overloop, 3 slaapkamers, badkamer v.v ligbad, wastafel en 2e toilet.
2e verdieping : riante zolderruimte met nieuw Veluxdakraam

Vrijwel geheel bestrate achterstraat met schuur/berging en gelegen op het zuidoosten.