Bonairestraat 16

Bonairestraat 16
410 x gezien
Status: Onder bod Soort object: Bouwjaar: 1958 Woonoppervlakte: 110m² Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 225.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Op zeer korte loopafstand van het oude dorp, het strand, winkelcentrum de Hofstee en scholen en kerken bieden we deze middenwoning met onderheide bijkeuken en royale schuur/berging aan.

De vorige bewoonster heeft hier bijna 65 jaar met bijzonder veel plezier gewoond met haar hele gezin (12 personen toen alle kinderen nog thuis woonden) en is nu op zoek naar nieuwe eigenaren die hier al hun energie en tijd in willen steken om het zo te maken en in te richten zodat ook zij hier heel lang en gelukkig mogen wonen. De woning beschikt over een centrale verwarmingsinstallatie met daarnaast nog een sfeergaskachel in de woonkamer. De achterstraat is pal op het westen gelegen zodat tot ’s avonds laat in de zon kan worden gezeten.

Een mooie uitdaging deze woning helemaal naar eigen inzichten en smaak te mogen inrichten!

De indeling is als volgt:
Indeling : entree/hal, toilet, meterkast, doorzonwoonkamer met gashaard, keuken met aanrecht in lijnopstelling, bijkeuken met afzuigkap en kookgelegenheid.
1e verdieping : overloop, 3 slaapkamers, douche met douchebak en wastafel.
2e verdieping : te bereiken door vaste trap, voorzolder met opstelling Nefit combiketel,  zolder/wegzet met dakkapel en extra slaapkamer.

Achterstraat gelegen op het westen met royale stenen schuur/berging.