Lange Jacht 6

Lange Jacht 6
2423 x gezien
Status: Te koop Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 495.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Deze in begin jaren negentig gebouwde vrijstaande woning biedt door de brede en diepe achtertuin bijna onbegrensde mogelijkheden. Indien gewenst kan de woning aan de zijkant en achterkant nog substantieel worden vergroot en dan blijft er alsnog meer dan voldoende tuin over.

Alle raam-en deurkozijnen, dakranden en windveren zijn in 2020 vervangen door kunststof met HR++ beglazing zodat het onderhoud aan de buitenkant tot een minimum beperkt kan worden. De ramen aan de voor-en zijkant van de woonkamer beschikken over screens.

In de tuin, die welhaast pal op het zuiden ligt, staan diverse bijgebouwen zoals een groot vierkant (4,5 bij 4,5) prieelachtige overkapping die indien gewenst geheel winddicht gemaakt kan worden, een fraaie schuur/berging die nu als mancave wordt gebruikt, daarnaast nog een schuur/berging voor fietsen en een derde schuur/berging waarin onder andere de tuinspullen en gereedschappen kunnen worden opgeslagen. In die laatste schuur ook alle zwembadapparatuur voor het 4x8 meter grote en onderheide zwembad waar een praktische overkapping overheen kan worden geschoven en die op zomeravonden fraai verlicht kan worden. Een warmtewisselaar op het dak van de schuur zorgt ervoor dat het water op zonnige dagen snel verwarmd kan worden tot aangename temperaturen.

Op het dak van de woning zijn in 2019 maar liefst 22 zonnepanelen gelegd waardoor er meer dan voldoende stroom gegenereerd wordt voor een meerpersoons huishouden. Een pellet kachel in de woonkamer zorgt ervoor dat er ook flink bespaard kan worden op het gasverbruik. De woning beschikt over energielabel A.

Een sauna in de garage, diverse elektrische rolluiken en een elektrisch zonnescherm boven de schuifpui aan de achterzijde maken het tot een mooi geheel.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, toilet, meterkast, trapopgang, toilet, doorzonwoonkamer met pelletkachel en schuifpui naar tuin/terras, keuken, bijkeuken, garage met saunacabine.
1e verdieping: ruime overloop, 3 riante slaapkamers waarvan 1 ouderslaapkamer met balkon en elektrisch bedienbaar rolluik, badkamer voorzien van toilet, ligbad, wastafel en douche.
2e verdieping: overloop, technische ruimte met opstelling c.v ketel (Vaillant 2016) en omvormer, kantoor/werkplek, zeer royale 4e slaapkamer met dakkapel en elektrisch bedienbaar rolluik.