Ransuil 37

Ransuil 37
381 x gezien
Status: Verkocht onder voorbehoud Soort object: Bouwjaar: 2008 Woonoppervlakte: Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 1
Vraagprijs: € 285.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Bijzonderheden
  • Kenmerken
  • Foto's
De perfecte kans op:
- Ruimte (68 m2)
- Een gezamenlijke tuin en eigen balkon
- Gelegen in het centrum van het Urkerhard

Dit appartement op Ransuil 37 is de perfecte kans voor jou! We vertellen je graag meer over het appartement en de omgeving

Laten we beginnen met de omgeving Winkelcentrum Urkerhard is op loopafstand gelegen. Hier heb je een grote keuze aan winkels. Naar het oude dorp loop je in een kwartiertje en ook de bushalte ligt praktisch om de hoek. Dit appartement is dus centraal gelegen op Urk en die gemakken zijn voor jou nu binnen handbereik!

En nu op naar het appartement. Via het centrale trappenhuis of de lift bereik je op de tweede verdieping de entree van het appartement. Hier stap je binnen in een ruime hal met toegang tot het toilet, meterkast en slaapkamer 1 . Deze kan als handige werkplek figureren. Dan een ruime badkamer, woonkamer en keuken. Laten we eerst doorlopen naar de woonkamer. De knusse woonkamer heeft een openslaande deur naar het balkon. En heeft grote raampartijen wat ervoor zorgt dat dit een heerlijke lichte ruimte is.

Aan de achterkant van het appartement ligt het balkon op het noord/oosten. Aan de voorzijde van het appartement is er overdekt zit gedeelte te vinden. Dit is waar je heerlijk na je werk nog kunt genieten van het zonnetje. Wat ook aan de voorzijde van het appartement ligt is de keuken. De half open keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur. En als klap op de vuurpijl is er nog een 2e slaapkamer! Slaapkamer 2 kunnen we vinden naast de woonkamer en is de master bedroom.

Verder is er een praktische berging aanwezig. Handig voor je fiets of de spullen die je niet dagelijks gebruikt. Uiteraard heb je ook een eigen overdekt parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage ter beschikking.

Alles nog even samengevat:
- Bijdrage VVE is € 130,48
- Verwarming d.m.v. centrale verwarming
- Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en mechanische ventilatie
- Op korte termijn leeg te aanvaarden
- Kosten koper & gunning voorbehouden

Ben jij opzoek naar de perfecte kans? Dan zien we je graag heel snel bij dit appartement.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.