Westerrand 35

Westerrand 35
625 x gezien
Status: Te koop Soort object: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers:
Vraagprijs: € 265.000,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's
Bieden vanaf Euro 265.000,-

Gelegen in Espel ligt deze fraaie en royale 2 onder 1 kap woning met vrij uitzicht met maar liefst 314 m2 eigen grond, voorzien van een grote garage met oprit.
De woning is gebouwd in 1978, is uitstekend onderhouden en is nog recent gerenoveerd in 2018 met vloerverwarming, een nieuwe douchecabine en diverse inbouwapparatuur in de keuken. Tevens zijn alle wanden gestuct, is er een PVC vloer gelegd en een prachtige veranda voor veel buitenplezier.

Landelijke stijl wonen in Espel. dat kan zeker in deze buurt. Westerrand 35 is gelegen in de buurt Espel-woonkern. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Espel, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 14 minuten rijden.

Snel zoeken

Flevobbq.nl