Hoornse Hop 1K

Hoornse Hop 1K
1702 x gezien
Status: Te koop Soort object: Bouwjaar: 2010 Woonoppervlakte: 240m² Aantal kamers: Aantal slaapkamers: 0
Vraagprijs: Prijs op aanvraag Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Vlakbij het centrum van Urk aan het Hoornse Hop en dus nabij de A6 ligt deze ruime hoekunit met gemeenschappelijk voorterrein. Op dit terrein zijn meerdere bedrijven gehuisvest. En het geheel is v.v. een stevig metalen hekwerk.
Deze geheel zelfstandige unit heeft circa 240 m2 BVO. En is eigenlijk nog in nieuwstaat.
De unit is voorzien van diverse deuren, elektrische overhead deur, betonvloeren, vloerverwarming, toilet, meterkast en krachtstroom.

 

Deze hoogwaardig afgewerkte tussenunit is bedrijfsklaar en in overleg beschikbaar.
De unit heeft een eigen toegang door middel van toegangsdeuren. Het buitenterrein is bestraat en omheind. De unit zelf beschikt over een entree, toilet, bergruimte, 2 Werk en opslagruimtes een betonnen verdiepingsvloer over het gehele pand met keuken (9m2) met diverse apparatuur waaronder: koelkast, diepvries, 5 pits gas, afzuiging, horeca vaatwasser en spoelbak. Grote kantine ruimte (35m2) v.v. bar, koeling en digitale muziekspeler + installatie, sfeerverlichting en airco. Kantoorruimte (+/- 75m2) met systeemplafond en verlichting en airco, voldoende aansluitingen voor stroom en internet. De vloer is v.v. een PVC vloer. Door de aanwezigheid van een raampartij aan de voorgevel heerst er een prettige werkomgeving.
Het pand heeft 16 zonnepanelen op het dak liggen met een opbrengst van: 40k KWH en heeft een eigen stekker voor het opladen van elektrische auto’s.

Op het gezamenlijke voorterrein en aan de openbare weg is parkeergelegenheid mogelijk.

Deze unit is gelegen in het BT2 gedeelte en heeft hierin de bestemming industrie (geen voedselbewerking)

Bijzonderheden:
Oppervlakte: 240 m2
Begane grond ca. 120 m2
Verdieping ca. 120 m2
 

Is in overleg leeg te aanvaarden.
U mag bieden op dit bedrijfspand vanaf €260.000 KK.

Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde aanbiedingspagina. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.