De Botter 10

De Botter 10
2225 x gezien
Status: Te koop Soort object: Bouwjaar: 2024 Woonoppervlakte: Aantal kamers: Aantal slaapkamers: 0
Vraagprijs: Prijs op aanvraag Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Appartementen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woning

Inschrijven:
Vanaf maandag 30 oktober a.s. kun je je inschrijven voor een appartement, tweekapper of een vrijstaande woning van Bouwbedrijf van der Steeg / Project de Botter. De inschrijving is op basis van voorlopige plattegronden, geveltekeningen en verkoopprijs. Download hierboven het inschrijfformulier (druk op de groene knop), vul deze volledig in en lever jouw inschrijfformulier vervolgens bij ons in. Kantoor adres:  Marsdiep 16C

Je kan je inschrijven tot vrijdag 10 november a.s. 17:00 uur, daarna volgt er een eerste toewijzingsronde op maandag 13 november. Wanneer niet alle woningen zijn toegewezen openen wij de inschrijving weer op 14 november 2023.

Ben jij één van de gelukkigen en heb jij een woning toegewezen gekregen? De makelaar neemt contact met je op om een eerste afspraak in te plannen.

Afspraak
Tijdens deze afspraak neemt de makelaar met jou de plattegronden, gevel- en de situatietekening door. Zij inventariseren eventuele wijzigingen die je wenst aan te brengen in de plattegrond en leggen dit voor aan onze projectbegeleider. Daarnaast krijg je de kans om vragen te stellen.

Aan het eind van het overleg bespreken wij met jou de reserveringsovereenkomst. Je krijgt een week bedenktijd om te beslissen of je tot een reservering wilt overgaan. Er wordt een nieuwe afspraak ingepland waarin je kunt aangeven tot welke beslissing je bent gekomen en om de reserveringsovereenkomst (digitaal) te ondertekenen.

Reserveringsovereenkomst
De reserveringsovereenkomst is een eerste recht van koop: je schrijft je in voor een kavelnummer en je tekent een reserveringsovereenkomst. Zo gauw de contractstukken (zoals de plattegronden, tekeningen, de definitieve vrij-op-naam prijs en de koop-/aannemingsovereenkomst) definitief zijn, heb je het eerste recht om de woning of het appartement te kopen.

 

Wil je meer info; Kom dan langs of kijk op:  https://vandersteeg.nl/project/de-botter/