Arubastraat 33

Arubastraat 33
2649 x gezien
Status: Verkocht onder voorbehoud Soort object: Bouwjaar: 2018 Woonoppervlakte: 135m² Aantal kamers: Aantal slaapkamers: 3
Vraagprijs: € 187.500,00 Delen via
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Deze stijlvolle, uitgebouwde moderne Kangoeroe(ZORG)woning bestaat uit 2 woongedeeltes en is gelegen aan een rustige ruime straat met voldoende parkeerruimte direct voor de woning in een kindvriendelijke buurt. 
Gelegen nabij bos, dijk, oude dorp havens en strand. De Arubastraat is op zich rustig omdat hier alleen bestemmingsverkeer komt. Met de fiets kunt u hier echt snel alle kanten op. 
Tevens op loopafstand van de vele centrumvoorzieningen van het Hofsteeplein en op loopafstand van kerken en scholen. 
Deze woning voldoet aan alle eisen waaraan een hedendaagse kangoeroewoning moet voldoen. Alles is: nieuw (bouwjaar 2018), uitgebouwd, ruim, modern, smaakvol en geheel compromisloos afgewerkt. 
Hier kunt u met uw ouders of familie samenwonen met voldoende privé. Om zo de zorg op maat vanuit de basis in te kunnen vullen. 

Indeling:
begane grond: entree met intercom systeem voor beide woonruimtes, meterkast voorzien van deelmeting.

woongedeelte 1: entree met kastruimte met aansluitingen voor was en droogmachine en Intergass HR CV met warmwatertap. Bergkast onder trap, toilet, ruime Living met PVC vloer met houtmotief (over de gehele beneden verdieping v.v. vloerverwarming), strak plafond, strakke muren en wanden, de ruimte is v.v. volhouten deuren, modern aanrecht v.v. hardsteen aanrechtblad (v.v. brede 4 pits gasplaat, oven / magnetron, koelkast, diepvriezer, afwasmachine en afzuiger) glazen pui naar het achtererf met schuifgedeelte.
Ruime slaapkamer aan de voorzijde, met vanuit de binnenzijde te bedienen aluminium rolluiken, dubbele schuifwandkast en doorgang naar de moderne badkamer met douchecabine, ligbad en modern wasmeubel  
Achtererf vol op de zon, sierbestrating onderhoudsvrije hout/beton schutting en voldoende ruimte voor een eventuele dubbele berging. 

Woongedeelte 2 op de 1e verdieping: entree: ruime Living met PVC vloer met houtmotief (over de gehele verdieping v.v. vloerverwarming), strak plafond, strakke muren en wanden, de ruimte is v.v. volhouten deuren, modern aanrecht (v.v. brede 4 pits gasplaat, oven / magnetron, koelkast, diepvriezer, afwasmachine en afzuiger) glazen achterpui met schuif gedeelte naar het achterbalkon, bijkeuken met toilet en deur naar het achterbalkon over de gehele breedte van de woning, trap naar het achtererf, deur vanuit de living naar de trap van de 3e verdieping: met ruime ouderkamer is v.v. walk in kast waarin tevens de aansluitingen zijn van de was en droogmachine en de Intergass HR CV met warmwater tap.  2e slaapkamer en moderne betegelde badkamer met douchecabine en wasmeubel.
Dit is een geheel in 2018 nieuwgebouwde en uitgebouwde woning welke geheel opnieuw is ingedeeld, waarbij gebruik is gemaakt van de betere bouwmaterialen. Dit ziet u overal in de woning terug.
                                                             
De woning is:
- geheel opnieuw ingedeeld
- in nieuwstaat
- in overleg te aanvaarden


Kosten Koper Gunning Voorbehouden
Vraagprijs woongedeelte 1 €187.500 K.K.
Vraagprijs woongedeelte 2 €207.500 K.K de beide gedeeltes kunnen alleen samen gekocht worden.